Home >> Συμπληρώματα >> Raspberry Ketone

Raspberry Ketone

Το Raspberry Ketone είναι μια φυσική ουσία που συναντιέται στα κόκκινα σμέουρα, η στα αγγλικά Raspberry. Οι επιστήμονες έχουν αναφέρει πως μπορεί να δημιουργήσουν Raspberry Ketone σε συνθετική μορφή στο εργαστήριο.

Η κύρια χρήση του Raspberry Ketone μέχρι τώρα ήταν στην κοσμολογία, ως αρωματική ουσία, καθώς το Raspberry Ketone είναι το συστατικό που δίνει στα σμέουρα το φρουτώδες και γλυκό άρωμα.

Το Raspberry Ketone είναι μια ακριβή ουσία καθώς από ένα κιλό σμέουρα μπορεί να παραχθούν από 1mg έως 4mg Raspberry Ketone.

Η ποσότητα που Raspberry Ketone που λαμβάνετε από τα συμπληρώματα διατροφής είναι σημαντικά υψηλότερη από τι τρώγοντος σμέουρα. Τα συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν Raspberry Ketone δεν είναι κάτι καινούριο. Υπάρχουν στην αγορά από την δεκαετία του 60.

Raspberry Ketone και κάψιμο λίπους

Παρόλο που το Raspberry Ketone δεν είναι καινούρια ουσία, οι δυνατότητα του να κάψει το λίπος ανακαλύφτηκε μόλις πρόσφατα. Ιάπωνες ερευνητές, το 2005, ανακάλυψαν σε πειράματα που έκανα σε ποντίκια πως το Raspberry Ketone εμπόδισε την αύξηση του βάρους παρόλο που καταναλώνανε λιπαρές τροφές.

Λέγετε πως το Raspberry Ketone έχει την ίδια δομή με την καψαϊκίνη (capsaicin), ένα συστατικό που το βρίσκουμε στην καυτερή πιπεριά και είναι η βάση του Capsiplex. To Capsiplex είναι ένα από τα καλύτερα χάπια αδυνατίσματος.

Επίσης οι ερευνητές ανακάλυψαν πως το Raspberry Ketone φάνηκε να προστατεύει από την συσσώρευση του λίπους στο ήπαρ.

Μια άλλη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Planta Medica το 2010, έδειξε πως το Raspberry Ketone βοήθησε στην ενεργοποίηση της αδιπονεκτίνης (adiponectin). Έχει βρεθεί πως τα επίπεδα της αδιπονεκτίνης είναι χαμηλότερα σε παχύσαρκα άτομα σε σύγκριση με τους άλλους.

Raspberry Ketone Κάψιμο ΛίπουςΤο Raspberry Ketone μπορεί να ρυθμίσει την νορεπινεφρίνη (norepinephrin) που μπορεί να προκαλέσει μικρή αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος.

Το Raspberry Ketone έγινε πολύ γνωστό μετά την παρουσίαση του σε μία ολόκληρη εκπομπή του διάσημου Αμερικανού ιατρού Οζ. Ο Ιατρός Οζ ονόμασε το Raspberry Ketone ως το “Νούμερο 1 θαυματουργό λιποδιαλύτη σε ένα μπουκάλη”. Δείτε το βίντεο της εκπομπής.

Το Raspberry Ketone μπορεί να σας βοηθήσει να κάψετε λίπος γρήγορα, να μειώσετε την πείνα και να έχετε άμεσα αποτελέσματα. Όπως κάθε άλλο συμπλήρωμα για το αδυνάτισμα, το Raspberry Ketone έχει πιο γρήγορα αποτελέσματα εάν συνδυαστεί με ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και σωματικής άσκησης.

Raspberry Ketone παρενέργειες

Το Raspberry Ketone είναι ένα φυσικό προϊόν και δεν έχει παρουσιάσει παρενέργειες. Άλλα οι ιατροί συμβουλεύουν να μην χρησιμοποιηθεί από όσους πάσχουν από διαβήτη, καρδιακές παθήσεις, υψηλή αρτηριακή πίεση, άσθμα και χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια.

Raspberry Ketone απάτη

Μετά την δημοσίευση που είχε το Raspberry Ketone έχουν εμφανιστεί δεκάδες ιστότοποι που ισχυρίζονται πως πουλάνε το θαυματουργό Raspberry Ketone για το αδυνάτισμα.

Για αυτό το λόγω πρέπει να κάνετε την έρευνά σας πριν το αγοράσετε, για να μην πέσετε θύματα απάτης. Μερικά από τα πρώτα στοιχεία που πρέπει να ψάξετε πρέπει να ελέγξετε είναι να δείτε εάν ο ισότοπος παρέχει την φυσική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας και υποστήριξη.

Raspberry Ketone Plus

Το Raspberry Ketone Plus είναι ένα από τα συμπληρώματα διατροφής που περιέχει πραγματικό Raspberry Ketone. Περιέχει 200mg Raspberry Ketone, ποσότητα που λίγα άλλα συμπληρώματα περιέχουν.

Raspberry Ketone Plus€24/μπουκάλι

Το Raspberry Ketone Plus είναι μια συναρπαστική φόρμουλα για την καύση του λίπους που περιέχει ως κύριο συστατικό το Raspberry Ketone, άλλα και ένα ισχυρό μείγμα από sυperfruits και αντιοξειδωτικά που επιταχύνουν το γρήγορο αδυνάτισμα.

Το Raspberry Ketone Plus συνδυάζει σε μια μοναδική φόρμουλα το Raspberry Ketone με άλλα αντιοξειδωτικά και ισχυρά λιποδιαλύτες όπως το Αφρικάνικο Μάγκο, το Acai Berry, ρεσβερατρόλη, μηλόξιδο και γκρεϊπφρουτ.

Το Raspberry Ketone Plus δεν θα το βρείτε στα φαρμακεία στην Ελλάδα η στην Κύπρο. Το Raspberry Ketone Plus διατίθεται μόνο από το Evolution-Slimming, ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα υγείας στον κόσμο. Το Evolution-Slimming έχει κερδίσει το βραβείο Excellence in Business Awards για το 2010 από την KEiBA.

Η τιμή του Raspberry Ketone Plus είναι μόνο €24/μπουκάλι. Η δοσολογία το Raspberry Ketone Plus είναι, μια κάψουλα με το πρωινό και μια με το μεσημεριανό, με ένα ποτήρι νερό. Το μπουκάλι περιέχει 60 κάψουλες Raspberry Ketone Plus που αρκούν για ένα μήνα. Αγοράζοντας περισσότερα από ένα μπουκάλι η τιμή του πέφτει κάτω από €20.

Έξυπνη αγορά του Raspberry Ketone Plus

Κουπόνι για το Raspberry Ketone PlusΜετά την αγορά του Raspberry Ketone Plus, στην συσκευασία που θα παραλάβετε θα βρείτε ένα μοναδιαίο κωδικό κουπόνι για την επόμενη αγορά. Με την χρήση αυτού του κωδικού στην φόρμα παραγγελίας παίρνεται εντελώς δωρεάν μια δεύτερη συσκευασία Raspberry Ketone Plus.

Ο καλύτερος τρόπος για να αγοράστε το Raspberry Ketone Plus, χωρίς να σας στοιχήσει πολλά, είναι να αγοράσετε στην αρχή ένα μπουκάλι, των 24 ευρώ, να το δοκιμάστε και στην δεύτερη παραγγελία χρησιμοποιείτε το κουπόνι για να πάρετε ένα δεύτερο μπουκάλι δωρεάν.

Αγοράστε με ασφάλεια το γνήσιο Raspberry Ketone για το κάψιμο του λίπους ακολουθώντας το παρακάτω σύνδεσμο.

Παραγγείλετε το Raspberry Ketone Plus εδώ